21. 08. 2021

Mochaccino

Ingredience

  • Espresso cca 80 ml,
  • 2 ml Pikaa,
  • Lascato - mléko pro přípravu cappuccina 3,5%.

Postup

1. Do cappuccinového šálku připravte klasické, malé espresso. 

2. Do espressa přidejte Pikao dle chuti, doporučujeme okolo 2 ml. 

3. Poté našleháme mléčnou pěnu, kterou nalijeme do espressa. 

4. Pokud chceme bílý povrch, který můžeme ozdobit, lijeme mléčnou pěnu pomalu po stěně šálku nebo přes lžičku. 

5. Na povrchu pěny můžeme Pikaem dokreslit obrázek.

6. Přejeme dobrou chuť! 

Použité produkty

Tatra mléko do kávy plnotučné 4% 500g

Více >

Pikao 8% 75g

Více >

Pikao 8% 150g

Více >

Lascato - mléko pro přípravu cappuccina 3,5% 1l

Více >

Tato webová stránka používá cookies

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Poučení o zpracování osobních údajů.

Funkční

Nutné cookies pomáhají, aby byla webová stránka použitelná tak, že umožní základní funkce jako navigace stránky a přístup k zabezpečeným sekcím webové stránky. Webová stránka nemůže správně fungovat bez těchto cookies.

Analytické

Statistické cookies pomáhají majitelům webových stránek, aby porozuměli, jak návštěvníci používají webové stránky. Anonymně sbírají a sdělují informace.

Marketingové

Marketingové cookies jsou používány pro sledování návštěvníků na webových stránkách. Záměrem je zobrazit reklamu, která je relevantní a zajímavá pro jednotlivého uživatele a tímto hodnotnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.